16.1 C
Județul Arad
27 iulie, 2024

Un bărbat din Arad și-a bătut soția și i-a înjunghiat amantul după ce i-a prins într-o parcare

Publicat la 21 septembrie 2023, 19:11

Sursa: Dmytro Zinkevych | Dreamstime.com

Un incident violent a avut loc în Arad. Un bărbat înșelat a decis să-și facă singur dreptate și a acționat în consecință.

Într-o scenă petrecută în parcarea unui magazin din Arad, bărbatul a descoperit-o pe partenera sa alături de altul. Pentru că nu a mai putut să-și stăpânească furia, bărbatul a bătut-o pe femeie cu pumnii și picioarele.

În același timp, amantul acestuia a fost înjunghiat cu o

în zona gâtului, conform informațiilor obținute din surse judiciare.

Bătaie violentă în Arad

Persoanele rănite au fost aduse la spital într-o stare critică, cu bărbatul care era în stare de inconștiență. Suspectul se află sub supravegherea poliției.

Până în acest moment, în urma cercetărilor efectuate, nu au fost găsite înregistrări anterioare cu privire la existența unor tensiuni sau conflicte între persoanele implicate.

Un caz asemănător a avut loc și în luna iunie a acestui an. Atunci, Polițiștii din

au intervenit într-un conflict ce părea desprins dintr-un scenariu de telenovelă. În rolurile principale era un soț trădat, o soție infidelă și amantul acesteia, cu 16 ani mai tânăr.

La data de 14 iunie 2023, poliția a reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 47 de ani din Râmnicu Sărat, sub acuzația de amenințare.

Investigațiile au dezvăluit că în intervalul cuprins între februarie și iunie 2023, individul a comis repetate acte de amenințare cu violența asupra unui tânăr de 29 de ani.

El bănuia că tânărul ar avea o relație extraconjugală cu soția sa. În cadrul acestui

, au fost implicați trei indivizi. Un proprietar de service auto în vârstă de 47 de ani, soția sa, în vârstă de 45 de ani, care lucra ca asistentă la o farmacie din oraș, și amantul acesteia, un tânăr de 28 de ani, care activa în același domeniu medical.

Femeia a ales să rămână cu amantul

Relația extraconjugală se pare că a început în februarie 2023. Curând după, soțul femeii a descoperit legătura dintre soția sa și noul ei partener, mult mai tânăr.

Scandalurile au devenit constante până când soția patronului și amantul ei au luat decizia de a raporta poliției că sunt victime ale terorizării.

Între timp, femeia a hotărât să continue relația cu partenerul ei mai tânăr, fiind convinsă în special de comportamentul agresiv al soțului ei în ultima perioadă. Drept urmare, ea a depus cerere de divorț.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/barbat-arad-bataie-sotie-injunghiat-amant.html

Ultimă oră

Același autor