8.9 C
Județul Arad
28 aprilie, 2024

Mircea Rednic, dus de urgență la spital. Antrenorul are din nou mari probleme

Publicat la 19 februarie 2024, 16:37

Mircea Rednic, de urgență la spital. Sursa foto: Arhiva EVZ

Antrenorul Mircea Rednic a ajuns în cursul zilei de luni de urgență la spital, după ce ar fi acuzat stări de amețeală.

Astfel că, Mircea Rednic a fost adus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean

. Antrenorul s-ar fi simțit rău încă din timpul antrenamentului, iar după ce a solicitat intervenția staff-ului medical, apoi a mers la spital pentru investigații suplimentare.

Mircea Rednic, la spital de urgență

La spital, antrenorul a fost evaluat de către medici și i se efectuează mai multe investigații. Nu se cunoaște încă dacă problemele semnalate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace întâmpinate anul trecut, când a suferit un

, potrivit

În acest moment se pare că starea lui de sănătate este stabilă. Îngrijorările legate de sănătatea sa sunt cu atât mai mari cu cât în urmă cu șase luni a suferit un infarct.

Imediat după acel episod, Mircea Rednic a fost supus une intervenții chirurgicale, fiindu-i montat un stent.

În 2022 a fost operat de coxartroză

În aprilie 2022, Rednic a suferit o intervenție chirurgicală pentru coxartroză, o afecțiune caracterizată de deteriorarea articulației șoldului.

Pe 12 decembrie 2021, în timp ce încă era antrenor la Dinamo, Mircea Rednic a declarat că a amânat operația la șold pentru a se concentra pe activitatea sa la echipa „Ștefan cel Mare”, deși a fost ulterior demis de acolo.

În vara anului 2019, „

” a fost supus unei intervenții chirurgicale și la piciorul stâng.

După operația la inimă Mircea Rednic a ținut o dietă strictă

În primul interviu după operația la inimă, antrenorul susținea că va ține o dietă strictă. El a recunoscut că mereu i-a plăcut mâncarea, însă din această cauză a avut și colesterolul foarte mare.

„ Probabil, fiind ardelean get-beget, mi-a plăcut întotdeauna păpica, așa că am colesterolul mare. Mi-a plăcut păpica bună. N-am băgat în seamă niciodată anumite semnale.

Dar de acum gata, îți dai seama, voi avea dietă strictă! Știi că mă țin de programul doctorilor când mi se prescrie exact. Oricum, nu cred că voi avea cuvinte să mulțumesc exact domnului doctor Cristian Dină și echipei sale”, a declarat atunci Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/mircea-rednic-antrenor-urgenta-spital-ameteala.html

Ultimă oră

Același autor