22.7 C
Județul Arad
28 aprilie, 2024

CFR Cluj vrea 3 milioane de euro pentru cel mai bun marcator al său

Publicat la 21 februarie 2024, 21:40

Philip Otele. Sursă foto: Facebook

CFR Cluj a început să transforme în obișnuință transferurile de jucători către echipele din străinătate, iar conducerea clubului din Ardeal este pregătită să realizeze o nouă mișcare importantă.

CFR Cluj pregătește un transfer de milioane de euro pentru cel mai bun marcator al ardelenilor în acest sezon.

Cel mai bun marcator al sezonului

Venit în vara anului 2023 ca jucător liber de contract, după plecarea de la UTA, Philip Otele a impresionat în tricoul CFR-ului, atrăgând interesul unor cluburi din Franța și Germania. Evaluat la un milion de euro conform Transfermarkt, el a marcat de 9 ori și a oferit 6 pase decisive în actualul sezon al SuperLigii României.

Echipa de conducere a clubului CFR Cluj își dorește ca Otele să fie următorul jucător vândut pe piața externă, însă Cristi Balaj a subliniat că nu au primit încă

satisfăcătoare pentru jucătorul nigerian, conform preferințelor lui Neluțu Varga.

„Ofertele vin în perioada de transferuri. Toți jucătorii care au avut oferte pentru care clubul a fost mulțumit, au fost transferați.

Este un an de tranziție și pentru a redresa și însănătoși clubul din punct de vedere financiar.

Nu este normal ca finanțatorii să vină cu bani de acasă și nu este vorba doar de CFR.” – a transmis Cristi Balaj, potrivit

CFR Cluj vrea să dea lovitura

Stuttgart și Bordeaux sunt cluburile care au manifestat recent interes pentru Otele, iar agentul său, Bogdan Apostu, este de părere că CFR ar putea obține cel puțin trei milioane de euro în schimbul fotbalistului nigerian.

„Suma de transfer depinde de randamentul lui până la finalul sezonului. Dar cred că suma corectă este 2,5-3 milioane de euro, plus procente.

CFR îl va lăsa să plece dacă primește sumele astea. Băiatul a demonstrat că are valoare. A venit de nicăieri și s-a impus la UTA, apoi la CFR. E meritul lui.” – a fost mesajul acestuia, conform GSP.

Pe locul 3 în clasamentul SuperLigii

CFR Cluj se află în topul clasamentului

, alături de Rapid București și FCSB.

FCSB 55 puncte

Rapid București 48

CFR Cluj 45

Farul Constanța 40

Universitatea Craiova 39

Petrolul Ploiești 35

FC Hermannstadt 34

Universitatea Cluj 34

UTA Arad 34

Sepsi Sf. Gheorghe 33

Oțelul Galați 31

U Craiova 1948 30

Poli Iași 28

FC Voluntari 27

Dinamo București 22

FC Botoșani 20.

SuperLiga României este o competiție fotbalistică profesionistă, desfășurată în primul eșalon al sistemului de ligi al fotbalului românesc. Fondată în 1909, a fost cunoscută sub numele de Divizia A între 1932 și sezonul 2005-2006, apoi sub numele de Liga I până în sezonul 2021-2022. Competiția este gestionată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și se află în prezent pe locul 26 în clasamentul coeficienților UEFA.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/cfr-cluj-philip-otele.html

Ultimă oră

Același autor