29 C
Județul Arad
23 septembrie, 2023

Trecutul lui Belmondo, interlopul găsit mort în casă. Cu ani în urmă, iubita lui s-a aruncat în apele Someșului

sursa foto: Marius Datcu / facebook

Publicat la 26 mai 2023, 22:47

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Arad, a fost găsit mort în propria locuință, chiar în ziua în care împlinea această vârstă. Polițiștii susțin că este vorba despre un interlop din oraș și au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

, toată lumea vorbește despre moartea lui Belmondo, pe numele său din buletin Marius Datcu, care a murit chiar de ziua lui.

Bărbatul era cunoscut în evidențele Poliției

, după ce a fost condamnat de mai multe ori, prima dată, în 2009, la opt ani de închisoare, pentru șantaj și amenințare. El a mai primit alți doi ani, ulterior, deoarece a condus un autoturism pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere.

Joi seara, prietenii lui Belmondo l-au sunt sunat insistent la telefon pentru a-i ura la multi ani. Era chiar ziua lui.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fratele lui Marius Datcu, care a anunțat că nu mai reușește să ia legătura cu acesta de mai bine de două zile.

”Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, au transmis cei de la ISU

pentru moarte suspectă

au ajuns și ei la apartamentul lui Belmondo. După ce medicii au decis că nu se mai poate face nimic, din punct de vedere medical, polițiștii au început să facă cercetarea la fața locului.

„În seara zilei de 25 mai a.c., în jurul orei 22,30, printr-un apel la 112 s-a sesizat faptul că un bărbat nu poate fi contactat telefonic de mai multe zile. Polițiștii s-au deplasat la imobilul unde acesta locuia, împreună cu un echipaj ISU Arad. În imobil, a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără urme de violență identificat ulterior. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 48 de ani a fost transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, funcție de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile de urmare”, a anunțat IPJ Arad.

Implicat într-un scandal care s-a soldat cu moartea unei femei

Jurnaliștii din Arad scriu că Belmondo a fost implicat într-o ciudată poveste de dragoste, în urma căreia, iubita lui a ales să se sinucidă.

Sursele invocate susțin că interlopul se purta violent cu Anca Mureșan, femeia care s-a aruncat în apele Someșului și nu a mai putut fi salvată.

”Am fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureş. Din primele verificări, a reieşit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureş. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad”, au comunicat la momentul respectiv polițiștii, pentru

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/trecutul-lui-belmondo-interlopul-gasit-mort-in-casa-cu-ani-in-urma-iubita-lui-s-a-aruncat-in-apele-somesului.html

Ultimă oră

Același autor