21.6 C
Județul Arad
8 mai, 2024

Superliga. Rapid a învins FC Hermannstadt 2-0. A cincea victorie la rând

Publicat la 16 februarie 2024, 23:10

Superliga. Rapid a învins FC Hermannstadt 2-0. A cincea victorie la rând. Sursa foto Facebook

Rapid a reușit să o învingă pe FC Hermannstadt, scor 2-0, în cadrul etapei cu numărul 26 din SuperLiga României. Cu această victorie, Rapid s-a apropiat la 6 puncte de liderul FCSB.

Rapid a reușit să o învingă pe FC Hermannstadt, scor 2-0, în cadrul etapei cu numărul 26 din SuperLiga României. Giuleștenii au câștigat prin golurile marcate de kosovarii Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani și s-au apropiat la 6 puncte de liderul FCSB, care are meci luni cu U Cluj.

Rapid a învins FC Hermannstadt

Formația antrenată de Cristiano Bergodi a obținut al cincilea succes la rând în SuperLiga României, la capătul unui meci bun cu Hermannstadt. Gazdele au pus probleme pentru prima oară în minutul 6, la șutul lui Jayson Papeau, respins de Căbuz.

După pauză, giuleștenii au reușit să deschidă scorul, la capătul unei faze superbe finalizate de Ermal Krasniqi (min 54). Rrahmani a majorat avantajul Rapidului în minutul 66, din centrarea lui Krasniqi.

Andrei Borza, înainte de meci

Tânărul fundaş lateral Andrei Borza (18 ani) a declarat, înainte de meciul cu Hermannstadt, că îşi doreşte ca giuleștenii să obțină a cincea victorie consecutivă. Cu toate astea, el a recunoscut că va fi un meci greu.

„O să fie un meci foarte greu, cu o echipă care aleargă şi munceşte mult. Sunt sigur că vor veni aici să ia cele trei puncte, însă noi ne dorim victoria. Suntem foarte fericiți că am câştigat patru din patru. Mâine vrem să luăm cele trei puncte şi îmi doresc ca toată lumea să vadă că suntem o echipă foarte bună şi muncim în fiecare zi.

Chiar dacă ultimele victorii au fost la limită, sunt patru victorii muncite şi o dorim şi pe a cincea. Nu contează dacă o vom obține tot în acest mod sau la un scor mai mare. Noi sperăm să ieşim de pe teren cu cele trei puncte. Trebuie să intrăm în toate meciurile cu o mentalitate de învingători”, a mai declarat Borza.

Clasamentul SuperLigii

FCSB 54 puncte

Rapid București 48

CFR Cluj 42

Universitatea Craiova 38

Farul Constanța 37

Petrolul Ploiești 35

FC Hermannstadt 34

Sepsi Sf. Gheorghe 33

Universitatea Cluj 33

Oțelul Galați 31

UTA Arad 31

U Craiova 1948 30

Poli Iași 28

FC Voluntari 27

FC Botoșani 19

Dinamo București 19.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/rapid-fc-hermannstadt-victorie-superliga.html

Ultimă oră

Același autor