16.9 C
Județul Arad
5 mai, 2024

Probleme în paradis pentru Deea Maxer și Robert Drilea! Story-ul care a dat de gol ruptura dintre cei doi: „Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima”

Deea Maxer și Robert Drilea ar putea trece printr-o despărțire dureroasă! După divorțul extrem de mediatizat de fostul soț, Dinu Maxer, internuții au început să bănuiască că Deea ar fi terminat-o și cu actualul iubit.

25 apr. 2024, 23:21

Zvonurile sunt mereu gata „să își facă loc” în lumea showbiz-ului, iar ultimele speculații îi privesc pe Deea Maxer și Robert Drilea. Se spune că în relația lor ar fi apărut fisuri semnificative, iar unii își pun întrebarea dacă cei doi și-au luat adio fără să facă vreun anunț oficial.

Deea pare să își îndrepte atenția mai mult spre creșterea copiilor și spre ascensiunea sa în cariera profesională. Cu proiecte care îi dau aripi și cu un angajament fără margini, fosta parteneră a lui Dinu Maxer se implică din plin în orice îi aduce satisfacție și împlinire în viață.

Cu toate acestea, lumea rămâne curioasă în privința vieții ei sentimentale. Cât despre Robert, tot mai multe semne par să indice o pauză în relația lor. Chiar și în absența unui anunț oficial, ochii „critici” ai publicului sunt atenți la orice detaliu care ar putea arunca lumină asupra presupuselor lor probleme de cuplu.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei implicați nu a făcut declarații oficiale, lăsându-i pe fani și pe curioșii din online să se întrebe ce s-a întâmplat cu povestea lor de iubire.

„Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”, a scris tânărul la

Poveștile propagate în rândul internauților despre posibile turbulențe în relația lui Deea Maxer și Robert Drilea. Cine știe, poate că cei doi au ales să pună punct fără să facă mare tam-tam. Deea își îndreaptă atenția mai mult către copii și către o carieră în ascensiune, unde se implică din greu în tot felul de proiecte. Dar dacă în plan profesional îi merge strună, în cel sentimental lucrurile par să fie sub semnul întrebării. Niciunul dintre ei nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile care îi plimbă în lumina reflectoarelor.

Sursa: https://www.romaniatv.net/probleme-in-paradis-pentru-deea-maxer-si-robert-drilea-story-ul-care-a-dat-de-gol-ruptura-dintre-cei-doi-incepe-fiecare-zi-ca-si-cum-ar-fi-ultima_8269153.html

Ultimă oră

Același autor