13.7 C
Județul Arad
6 mai, 2024

Jador nu suportă viața de bărbat însurat! Ce probleme au apărut în paradis: „Nu-mi convine! Nu mai merge”

Jador și Oana Ciocan s-au logodit de curând, dar se știe deja că celebrul manelist a avut un trecut tumultos în ceea ce privește viața amoroasă. Se pare că trecutul îl prinde din urmă, iar relația cu Oana nu merge chiar așa cum și-a închipuit.

09 apr. 2024, 22:14

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, fiind urmărit în mod constant de milioane de fani. Totuși, în ceea ce privește viața personală, cântărețul a fost destul de ghinionist. Ultima relație, cu Alexandra Dobia, a fost una foarte tumultoasă, iar despărțirea a fost una cu multe suspine. Acum, are parte de zile mai însorite, pentru că pare că și-a găsit fericirea în brațele Oanei Ciocan.

Cu toate că a trecut prin mai multe relații eșuate și speră că de data aceasta va rămâne cu Oana până la finalul vieții, Jador a început deja să remarce primele probleme în cuplu. Totuși, el a decis că de data asta are gânduri serioase, motiv pentru care a și cerut-o pe Oana în căsătorie, chiar înainte de a părăsit competiția Survivor România. Ei bine, se pare nu este totul chiar roz în cuplul lor.

Jador a decis să își ia adio de la viața de burlac, iar cu puțin timp în urmă s-a si mutat cu Oana Ciocan, iar acum petrec timp împreună non-stop. Mai în glumă, mai în serios, manelistul nu e tocmai obișnuit cu responsabilitaățile pe care viața de cuplu le presupune și se pare că au apărut și primele probleme. Recent, fostul concurent de la Survivor a realizat un filmuleț în care o însoțea pe iubita lui. În cadrul videoclipului, cântărețul a precizat că nu mai are viață personală.

„Uitați-vă, fraților, nu mai am viață personală, nu mă mai îmbrac cum vreau eu, nu-mi convine. Nu mai merge”, a spus Jador în

În ciuda discuțiilor dintre ei, relația merge într-o direcție bună. În plus, Jador a avut foarte mare grijă atunci când și-a ales noua iubită. Artistul a dezvăluit că a pus-o la încercare pe Oana Ciocan, înainte de a-și face planuri serioase cu ea.

„Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta. Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu. Asta când am început să simt eu că am încredere în ea și că s-ar bucura pentru mine.”, a spus Jador în podcastul moderat de Jorge.

Sursa: https://www.romaniatv.net/jador-nu-suporta-viata-de-barbat-insurat-ce-probleme-au-aparut-in-paradis-nu-mi-convine-nu-mai-merge_8238622.html

Ultimă oră

Același autor