16.1 C
Județul Arad
27 iulie, 2024

Plan Roşu de intervenţie în Teleorman. Un tren care circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord s-a oprit brusc. Mai multe persoane au fost rănite

Sursa: ISU

Publicat la 13 martie 2023, 07:59

Ultima modificare în 13 martie 2023, 08:31

Trei persoane au fost transportate la spital luni dimineaţă, după ce un tren care circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord s-a oprit brusc, între Roşiorii de Vede si Măldăeni, fiind activat planul roşu de intervenţie. Iniţial, un apel la 112 anunţa că un tren de călători a deraiat.

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un

de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”, anunţă IGSU.

Mai multe persoane au fost evaluate la faţa locului de echipajele medicale, 3 victime fiind transportate la spital.

Călătorii sunt transportaţi cu 2 microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Sursa: https://evz.ro/plan-rosu-de-interventie-in-teleorman-un-tren-care-circula-pe-ruta-arad-bucuresti-nord-s-a-oprit-brusc-trei-persoane-au-fost-transportate-la-spital.html

Ultimă oră

Același autor