16.9 C
Județul Arad
5 mai, 2024

Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme „în paradis”, eclipsa aduce tensiuni în relaţii

Horoscop 9 – 14 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile în prima jumătate a lunii de primăvară.

09 apr. 2024, 09:16

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologa a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul rubricii AstroPlay de pe

Va fi o eclipsă de Soare pe 8 aprilie. Cei născuți pe 8 vor primi vești de la prieteni și de la copii sau evenimentele acolo se precipită. Dragostea și cariera pot să anunțe anumite dispute, care pot fi lucrative, constructive sau distructive.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Eclipsa de Soare pe 8 aprilie este importantă. Ea prefigurează la voi tensiuni în dragoste, în paradis. Vor exista trădări sau risc de adulter, dar fiecare știe ce își construiește. De aceea se spune când vorbim de destin „Cum îți așteri, așa dormi”. De asemenea, vor apărea probleme de sănătate care pot afecta, mai apoi, cariera.

Horoscop Mariana Cojocaru Gemeni

E o perioadă foarte agitată, aglomerată, în care cariera cere reorientare. Sănătatea și dragostea se raportează la karma de grup și, în mod special, la karma personală.

Astrele anunță anumite plăți sau facturi restante. Unele pot viza iubirea, ascensiunea profesională și, de ce nu, bugetul. Cu alte cuvinte, unii iau pe pere ce vor da pe mere.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu

Tensiuni în paradisul conjugal pe această eclipsă de Soare din 8 aprilie. Atenție la sănătate, pot apărea riscuri de accidente, și la planul relațional, socio-relațional și profesional.

Sănătatea va fi influențată de agitația eclipsei de Soare, deci un plus de stres. Anumite schimbări se pot prefigura la locul de muncă. La unele fecioare, dragostea va fi în impas.

Vor exista dileme în această săptămâna. Relația cu copiii și cea sentimentală reprezintă priorități pentru perioada următoare. În momentul în care ai înscrise dileme pe această eclipsă, nu știi încotro să o iei. Unii pot avea pe casa a II-a, a VII-a, a IX-a sau pe casa a XI-a.

Horoscop Mariana Cojocaru Scorpion

Cuadraturile perioadei din Vărsător, Taur și Soarele natal anunță încercări, teste, probe, cumpene pe toate planurile. Deci, mare băgare de seamă!

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie anticipează o karmă dificilă în zona comunicării, a carierei, sănătății și deplasărilor. Vine pe casa străinătății și casa justiției, pentru cei care au anumite probleme.

Blocaje pe plan financiar, business, carieră și în dragoste. Eclipsele anticipează tensiuni, dar cea de Soare particularizează pe astrograma generală anumite lucruri care trebuie descurcate. Ițele de destin par încurcate și, dacă nu găsiți soluția, nu puteți țese destinul pentru perioada următoare.

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător

Veți fi cu ochii pe casă și pe bunuri. Eclipsa se duce spre zona aceasta. Alții pot avea discuții lămuritoare cu cineva din familie, copii, nepoți, rude de gradul I. Se prefigurează tensiuni în amor la cei care au relații. Sănătatea cere reparații curente și capitale.

Horoscop Mariana Cojocaru Pești

Această mișcare tactică a Soarelui la eclipsă poate anunța anumite schimbări ce țin de planul afectiv, care anticipează și anumite încercări pe zona de carieră. Dacă nu tratați afecțiunile cu o anumită responsabilitate, se pot croniciza. Pot apărea dezechilibre în zona carierei și cea sentimentală. Eclipsele agită spiritele ca să le reașeze în alți parametri corecți.

Sursa: https://www.romaniatv.net/horoscop-mariana-cojocaru-probleme-in-paradis-eclipsa-aduce-tensiuni-in-relatii_8236747.html

Ultimă oră

Același autor