25 C
Județul Arad
18 mai, 2024

Doliu în presa românească. A murit atât de discret, atât de tânără: „Drum lin printre îngeri, Moni”. Foto

Sursa: Kjrstudio | Dreamstime.com

Publicat la 15 martie 2023, 12:18

Redacţia Special Arad a anunțat că a murit „atât de discret, atât de tânără”, jurnalista Monica Găicean. Foştii colegi mai spun că regretata jurnalistă şi-a îndrăgit foarte mult meseria fiind cea mai entuziastă dintre ei.

Redacţia Special

a anunțat că

Monica Găicean. Fără să dea detalii despre cauza morții atât de fulgerătoare, foştii colegi au transmis un mesaj emoționant de condoleanţe.

mai spun că vestea a venit ca un fulger subliniind în mesajul lor că: „Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut”.

„Monica, ai plecat atât de discret… Erai cea mai entuziastă dintre noi”

„În urmă cu exact 20 de ani, mulți dintre noi eram colegii tăi, Monica Găicean, la ziarul Agenda Zilei. Au fost începuturile tale în jurnalism, o meserie pe care ai îndrăgit-o atât de mult dar după câțiva ani de presă ai ales o altă cale.

Erai cea mai tânără dintre noi, dar și cea mai entuziastă. Însuflețeai încăperea atunci când intrai debordând de energie și nu exista un subiect la care tu să nu sari și să exclami: „Vreau să mă ocup eu de el!”

Erai dedicată și doreai să-ți urmezi visul. Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut. După câțiva ani de jurnalism ai ales să intri în lumea imobiliarelor și, ca și în presă, te-ai dedicat cu totul și în acest domeniu”, scriu jurnaliștii de la Special Arad.

Sursa foto:

„Drum lin printre îngeri, Moni!”

Şi continuă în mesajul de condoleanțe: „Zâmbetul tău, energia ta, dar și corectitudinea pe care ai moștenit-o de acasă au fost mereu „arme” cu care i-ai convins tot timpul pe cei din jur.

În ultimii ani ne-am întâlnit destul de des, prin tot felul de locuri, Aradul fiind atât de mic. Tu erai aceiași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceiași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă.

Astăzi, însă, chiar s-a așternut liniștea atunci când am aflat că nu mai ești, că în weekendul care a trecut, în loc să ieși în oraș, ai părăsit această lume. Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…

, vei rămâne pentru noi toți care te-am cunoscut o colegă minunată, un om dedicat și sufletist, un om care ai visat și ai trăit frumos. Drum lin printre îngeri, Moni!”, scrie

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Revista presei

Romania TV

DC News

Stirile Kanal D

Doctorul Zilei

Rețete și vedete

Evenimentul Istoric

Animal Zoo

Capital Comunicate

EVZ Comunicate

Editura de carte

Sursa: https://evz.ro/doliu-in-presa-romaneasca-a-murit-atat-de-discret-atat-de-tanara-drum-lin-printre-ingeri-moni-foto.html

Ultimă oră

Același autor