28.6 C
Județul Arad
27 iulie, 2024

Doliu în fotbalul românesc. Un fotbalist din Liga 1, ce suferea de o boală necruțătoare, a murit la doar 42 de ani

Sursa: Romanovska1982 | Dreamstime.com

Publicat la 18 martie 2023, 08:33

Fotbalul românesc este în doliu după ce un fotbalist din Liga 1, a murit la doar 42 de ani. Apogeul carierei l-a atins la Gloria Bistrița și Extensiv Craiova, echipe la care a activat in Divizia A.

Adrian Mușat s-a retras în urmă cu doi ani din

, pentru a se bucura de mai mult timp cu familia.

Se spune că acesta ar fi suferit de o boală necruțătoare, ce a fost și motivul care i-a adus moartea .

Adrian Mușat s-a născut pe 8 septembrie 1980, fiind crescut la echipa Plimob

. A urmat calea fotbalului la echipe precum Olimpia

, ACU Arad, Bärnbach, ASK Koflach (ambele Austria), CSM Sighetu Marmației, echipa de la care s-a retras in urma cu doi ani.

Fotbalistul Adrian Mușat a murit la 42 de ani

Cluburile la care a activitate de-a lungul carierei sale au ținut să transmită mesaje de condoleanțe către familia fostului

. „Deși a jucat numai un sezon (2018-2019) pentru echipa noastră, Mușat Adrian Constantin a intrat în sufletul și inimile tuturor colegilor și suporterilor și va rămâne pentru totdeauna acolo .

Colegii, prientenii și toată suflarea Avântul Bârsana este alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te așeze in dreapta lui!”, este o parte din mesajul transmis de club.

Și CSM Sighetu Marmației a ținut să transmită un mesaj după

jucătorului, menționând că a fost un fotbalist de mare valoare, un om excepțional și un prieten bun.

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat,

un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare . Drumuri line, Adi!”, se arată în mesajul de pe rețelele sociale.

Fotbalistul suferea de o boală necruțătoare

Lui Adrian Mușat i se mai spunea și Chempes Maradona, semn că talentul lui pe teren era deosebit. Între-un alt mesaj de pe Facebook se spune că acesta suferea de o boală necruțătoare, la fel ca

„Răspundea cu accentul lui de Sarasău, că vrea să fie precum Paolo Rossi – eroul legendar al fotbalului italian la Mondialele din ’82. Ce destine asemănătoare!!! O boală necruțătoare i-a plonjat pe amândoi în lumina divină, în terenul de fotbal divin, într-o zi de miercuri, când probabil se joacă în cer Finala Cupei la Fotbal”, se mai arată într-un

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Revista presei

Romania TV

DC News

Stirile Kanal D

Doctorul Zilei

Rețete și vedete

Evenimentul Istoric

Animal Zoo

Capital Comunicate

EVZ Comunicate

Editura de carte

Sursa: https://evz.ro/doliu-in-fotbalul-romanesc-un-fotbalist-din-liga-1-ce-suferea-de-o-boala-necrutatoare-a-murit-la-doar-42-de-ani.html

Ultimă oră

Același autor