0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Bătut până la moarte de Poliția Locală! Acuzații extrem de grave, la Arad

Publicat la 2 octombrie 2023, 11:53

Sursa: Facebook/ Poliția Locală Iași

După mai bine de trei luni de la decesul lui Mircea Vișan din Arad, rudele acestuia fac acuzații grave. Apropiații sunt convinși că bărbatul de 32 de ani a decedat în urma multiplelor lovituri primite de la polițiștii locali.

Mircea Vișan cunoscut în Arad și după pseudonimul „Vișinel” a decedat pe 14 iulie 2023. Familia acestuia susține că decesul bărbatului din Arad a fost unul extrem de violent. În acest sens rudele îi acuză pe polițiști locali că au încătușat și bătut victima până la moarte.

Filmul morții lui Vișinel din Arad

După pronunțarea decesului lui Vișinel din Arad, o anchetă a fost deschisă în acest sens. Conform dosarului,

Mircea Vișan în vârstă de 32 de ani a fost încătușat și condus de către polițiști locali din Arad la sediul instituției.

Conform familiei, bărbatul ar fi fost lovit și umilit până și-a dat

Totodată rudele acestuia susțin că oamenii legii l-ar fi lovit pentru că l-au confundat cu un om al străzii.

În acest sens familia lui Vișinel ar deține inclusiv probe foto. În cadrul imaginilor ar fi clar vizibile multiplele urme de

de pe corpul bărbatului.

Atât la nivelul fețe cât și al toracelui și membrelor, Vișinel ar fi prezentat numeroase

și hematoame.

Familia acuză Poliția Locală

Întreaga familie a bărbatului decedat în luna iulie cere acum dreptate. Autoritățile locale susțin însă că nu pot lua poziție în acest sens, având în vedere ancheta un desfășurare.

În schimb, reprezentanții instituțiilor locale au confirmat că polițiștii asupra cărora familia lui Vișinel aruncă vina sunt în continuare în activitate.

Autoritățile nu sunt de aceeași părere. Anumite surse din Poliția Locală Arad susțin că bărbatul era de fapt un om al străzii. Mai mult, chiar el ar fi început conflictul în urma căruia a ajuns la spital în stop cardiorespirator. Conform sursei respective se pare că Mircea Vișan i-a stropit pe oamenii legii cu bere.

La Arad, sursele din

consultate de ziarul local Special Arad susțin că bărbatul era „un om al străzii” care a avut, pe 14 iulie 2023, un conflict cu Poliția Locală din oraș. El i-ar fi stropit pe agenți cu bere și ar fi aruncat o sticlă către ei.

Apoi, medicii de la Spitalul Județean din Arad l-au primit în stop cardio-respirator după ce, susține Inspectoratul Județean de Poliție pentru sursa citată, „i s-a făcut rău” în sediul Poliției Locale. „

Mama bărbatului decedat nu neagă însă că fiul ei și-a făcut veacul inclusiv pe străzi.

„ Da, el mai bea și sufla în pungă de mic copil” , a afirmat Maria Goman.

Familia lui Vișinel este nemulțumită de explicațiile primite din partea autorităților. Conform rudelor, oamenii legii întăresc ideea că bărbatul a murit în urma consumul de substanțe psihoactive.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/barbat-batut-moarte-politia-locala.html

Ultimă oră

Același autor