0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Bătaie în sediul Poliției! Protagoniști, doi comisari-șefi. Au fost nevoie de mascați

Publicat la 12 septembrie 2023, 16:10

Sursa foto arhiva EVZ

Bătaie în sediul Poliției! Doi comisari-șef, soț și soție, din Arad, s-au luat la bătaie la propriu, astfel că a fost nevoie de intervenția trupelor speciale. În dispută au mai intervenit fratele și tatăl femeii, drept care agresorul inițial, fost adjunct al Poliției județene, a fost cel care a încasat-o cel mai rău, Scandalagii au ajuns la sediul Poliției, cu duba, și au dat declarații.

Bătaie în sediul Poliției! Scandal conjugal între doi comisari-șef care activează în cadrul Inspectoratului de

din Arad. Un fost adjunct al Poliției arădene și-a luat la bătaie soția, de asemenea, polițistă. Ambii au grad de comisar-șef, ceea ce, teoretic impune un anumit tip de comportament.

Comisarul șef Cezar Șerbănică, ofițer în cadrul Biroului Siguranță Școlară, a fost implicat, luni seara, într-un scandal conjugal. Acesta și-ar fi luat la bătaie soția fără nici un fel de reținere. Soția fostului adjunct al

și-ar fi sunat tatăl, dar a anunțat scandalul și la numărul de urgență 112.

Drept urmare, conflictul s-a extins. În ajutorul femeii au sărit fratele acesteia, care locuia în vecinătate, iar mai apoi și tatăl ei. Se pare că agresorul, Cezar Șerbănică, a fost cel care a încasat-o cel mai rău, de la cumnat. Fratele femeii ar fi auzit

și ar fi intervenit, punându-l la punct pe cumnat.

Ulterior, comisarul șef a declarat pentru presa locală, din

că, în realitate, el a fost victima. Ofițerul a negat că și-ar fi lovit soția spunând că, dimpotrivă, el a fost cel bătut, de cumnat.

Scandal conjugal finalizat la poliție

În zonă și-au făcut apariția și mai multe mașini de mascați și de polițiști pregătiți să intervină în forță. La fața locului a sosit și o ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale comisarului șef.

De asemenea, la locuința celor doi soți implicați în acest scandal conjugal ar fi ajuns și tatăl femeii, cam în același timp cu poliția. Așa se face că la sosire a acroșat cu mașina proprie o autospecială de intervenție.

Protagoniștii acestui scandal conjugal au fost ridicați și duși la sediu IPJ pentru audieri. Toți cei implicați au fost testați cu aparatul DrugTest, dar și cu aparatul etilotest. Rezutatel au fost negative, însă.

Fiind vorba despre doi polițiști de rang superior, au fost solicitați și șeful Poliției Municipiului Arad, dar și șeful de la Cadre. În plus incidentul a fost raportat și secretarului de stat al MAI, Bogdan Despescu.

Varianta oficială a Poliției Județene

Ulterior, Poliția Arad a transmis și un comunicat de presă care prezintă varianta oficială a incidentului.

„În seara de 11 septembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați despre un scandal în familie, în municipiul Arad. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Municipiului Arad, stabilind că este vorba despre o ceartă între doi polițiști din IPJ Arad – soț și soție.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit un dosar penal pentru

, în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului neexistând temeiul emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, pe lângă ancheta procurorilor s-a mai dispus și o cercetare a Compartimentului Control Intern. La final vor fi luate măsurile legale care se impun.

Scandal conjugal, varianta polițistului Șerbănică

După incident, polițistul Cezar Șerbănică a declarat jurnaliștilor locali că nu și-ar fi agresat soția. El a spus că, dimpotrivă, a fost victima cumnatului. Acesta ar fi venit peste el în casă și l-ar fi luat la bătaie. De asemnea, a mai spus comisarul șef, victimă ar fi picat și mama sa, în vârstă de aproximativ 80 de ani.

Femeia ar fi fost împinsă la pământ de același cumnat. Comisarul a mai povestit că ar fi ajuns la ceartă cu cumnatul după ce i-ar fi cerut să-și mute lucrurile pe care le-a adăpostit în magazia, după cum relatează Special Arad.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/scandal-conjugal.html

Ultimă oră

Același autor