17.5 C
Județul Arad
27 aprilie, 2024

Nicolae Ciucă: Cred că România îşi va atinge potenţialul în momentul în care vom reuşi, prin aceste lucrări de infrastructură, să legăm cele trei provincii istorice ale ţării

astăzi, 15:25

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat după vizita la şantierul de infrastructură rutieră pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea (Giraţia Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia) că România îşi va atinge potenţialul în momentul în care vom reuşi, prin aceste lucrări de infrastructură, să legăm cele trei provincii istorice ale ţării, el precizând că administraţia liberală este un exemplu în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor locale, atragerea de fonduri de la bugetul lde stat şi îndeosebi atragerea de fonduri europene.

Preşedintele PNL a declarat că lucrările de interconectare sunt importante pentru judeţ, pentru regiune şi pentru ţară.

”Cred că România îşi va atinge potenţialul în momentul în care vom reuşi, prin aceste lucrări de infrastructură, să legăm cele trei provincii istorice ale ţării. A existat continuitate pe proiecte care au început pe vremea domnului Lucian Bode, când era ministrul Transporturilor, iar astăzi, ministrul Grindeanu a continuat fără să ţină cont de ce s-a întâmplat la noi, când s-a întârziat cu aceste proiecte”, a spus liderul liberal.

Nicolae Ciucă a menţionat că administraţia liberală este un exemplu în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor locale, atragerea de fonduri de la bugetul de stat şi îndeosebi atragerea de fonduri europene.

”Săptămâna viitoare se poate circula foarte uşor de la Oradea către Arad şi Timişoara şi de acolo şi către Est şi celealte provincii din ţară”, a mai spus Ciucă.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/nicolae-ciuca-cred-ca-romania-isi-va-atinge-potentialul-in-momentul-in-care-vom-reusi-prin-aceste-lucrari-de-infrastructura-sa-legam-cele-trei-provincii-istorice-ale-tarii-1922402522002024031521532469

Ultimă oră

Același autor