17.5 C
Județul Arad
27 aprilie, 2024

Arad: Copil de 2 ani, mort după ce s-a înecat într-un bazin de colectare a apei

astăzi, 18:13

Un copil de doiar doi ani din localitatea Vasile Goldiş, judeţul Arad, a murirt, miercuri, după ce s-a înecat într-un bazin de colectare a apei din curtea casei în care locuia.

”Astăzi, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, am fost anunţaţi despre faptul că un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiş. De îndată, pentru misiune a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ineu, ulterior fiind solicitat şi echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

Copilul a fost găsit inconştient şi în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat.

”La sosirea echipajului SAJ, minorul era în stare de inconştienţă, fiind extras din bazin de către părinţi. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajele medicale prezente, minorul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a mai pecizat ISU Arad.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-copil-de-2-ani-mort-dupa-ce-s-a-inecat-intr-un-bazin-de-colectare-a-apei-1922401320002024031821530300

Ultimă oră

Același autor