19.9 C
Județul Arad
12 iunie, 2024

Un tramvai Imperio a luat foc în municipiul Arad

Un tramvai nou Imperio a luat foc, joi seară, în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, după ce pantograful a rupt firul aerian, care la atingerea caroseriei a topit tabla din aluminiu de pe acoperiş .

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD.

Conform sursei citate, incendiul a fost lichidat și nu au fost înregistrate victime, la momentul incidentului în tramvai aflându-se o persoană care s-a autoevacuat în condiţii de siguranţă.

Tramvaiul era aproape gol în condiţiile în care locul incidentului era capăt de linie, respectiv în faţa Gării Aradul Nou.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.

Contractele de asigurare încheiate cu Societatea EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A rămân valabile până la expirare, dacă nu intervine una dintre următoarele situații, potrivit…

Compania Hidroelectrica din România a semnat un „joint venture agreement” cu compania Masdar din Emiratele Arabe Unite, care va reglementa cooperarea cu privire la…

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, că autorităţile din ţara noastră trebuie întâi să se ocupe de speranţa de viaţă sănătoasă a cetăţenilor,…

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/un-tramvai-imperio-a-luat-foc-in-municipiul-arad/

Ultimă oră

Același autor