19.4 C
Județul Arad
30 aprilie, 2024

Trei copii din Bacău au furat o mașină și au condus-o 600 de kilometri. S-au dat de gol în județul Arad și au fost prinși de Poliție

Trei adolescenţi de 15 ani din Bacău au furat o maşină pe care au condus-o, apoi, sute de kilometri.

Bun găsit tuturor cei trei adolescenți de 15 ani din

, între care și unul căutat de autorități, au fost urmăriți în trafic de către polițiștii din Nădlag, aceștia aflându-se într-o mașină care a fost furată din Bacău.

Conform IPJ Arad, minorii au fost observați în trafic, în timpul unei acțiuni. La vederea echipajului, autoturismul și-a schimbat brusc direcția de deplasare, polițiștii pornind în urmărirea acestuia.

Mașina a fost găsită într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri au fost găsiți și ei, la scurt timp, în localitate.

Polițiștii au descoperit că mașina a fost condusă de un minor de 15 ani din județul Bacău, care călătorea însoțit de alți doi adolescenți de aceeași vârstă, din același județ.

Autoturismul figurează sustras din județul Bacău, din data de 7 aprilie, iar șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, unul dintre adolescenți figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorități.

Adolescenți au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția a Copilului Arad, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz cercetările.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/trei-copii-bacau-furat-masina-condus-600-kilometri-706614.html

Ultimă oră

Același autor