14.2 C
Județul Arad
8 mai, 2024

Rapid și-a securizat poarta. Horațiu Moldovan rămâne în Giulești până în 2025

21 mai 2023

Portarul Horaţiu Moldovan şi-a prelungit până în 2025 contractul cu Rapid Bucureşti, care expira în vara anului următor, au anunţat, duminică, reprezentanţii formaţiei giuleştene.

„Rapid şi-a ‘securizat’ poarta, reuşind să îl convingă pe Horaţiu Moldovan să prelungească contractul pentru încă un sezon. Contractul ce expira în vara anului viitor a fost prelungit până în 2025, astfel că portarul echipei naţionale a României va îmbrăca tricoul Rapidului pentru încă două sezoane”, a anunţat FC Rapid într-un comunicat de presă.

„Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoşi suporteri, încă doi ani, cel puţin. Mă simt foarte iubit şi apreciat aici, mă simt acasă şi acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri măreţe, alături de colegii mei şi de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună şi de trofee, cât de curând. Hai Rapid!”, a declarat goalkeeperul rapidist.

În cele 89 de partide jucate pentru Rapid, Moldovan a primit 97 de goluri.

În vârstă de 25 de ani, Moldovan a venit la Rapid în ianuarie 2021, pe când echipa evolua în Liga a 2-a, fiind integralist în acest sezon, când a evoluat în toate minutele din Liga 1.

În carieră, Horaţiu Moldovan a mai jucat pentru FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Sepsi OSK şi UTA Arad.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.

Nicolae Ciucă a transmis că problemele profesorilor sunt reale și că trebuie rezolvate, iar dialogul este singura cale. ‘În primul rând, vreau să transmit că…

Marcel Ciolacu a afirmat că „România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană”. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a salutat, duminică, mesajul…

Premierul negociază cu sindicatele din Educație, pe parcursul zilei de duminică, 21 mai 2023, cu o zi înaintea momentului în care profesorii ar putea…

Sursa: https://romanialibera.ro/sport/fotbal/rapid-si-a-securizat-poarta-horatiu-moldovan-ramane-in-giulesti-pana-in-2025/

Ultimă oră

Același autor