17.5 C
Județul Arad
27 aprilie, 2024

Ilie Bolojan, în prezența liderilor Coaliției: „PROIECTELE astea mari înseamnă stabilitate într-adevăr”

Publicat: 22/03/2024, 16:07

Ilie Bolojan, președintele organizației Bihor a PNL și președinte al Consiliului Județean, a declarat vineri, aflat pe şantierul de infrastructură rutieră pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea (Giraţia Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia) că proiectele mari înseamnă stabilitate.

Deschiderea acestui tronson va descongestiona circulația în zona metropolitană, va reduce numărul de accidente și va face ca Oradea să fie legată direct cu Europa. Așa cum a spus și domnul Grindeanu este capătul drumului expres Arad-Oradea, de la începutul acestui tronson va continua drumul expres și vom avea legătura atât pe culoarul strategic N-S, dar și legătură între cele două autostrăzi ale României la capătul de vest.

Șeful liberalilor din Bihor susține că este nevoie de unitate politică pentru a realiza

Proiectele astea mari înseamnă stabilitate într-adevăr, înseamnă colaborare și să ții aproape pentru că dacă colaborăm se văd rezultatele unor proiecte mari, a mai spus Bolojan.

Drumul de legătură dintre

și Autostrada A3 (Biharia) a fost inaugurat de prim-ministrul Marcel Ciolacu, predecesorul său Nicolae Ciucă, ministrul transporturilor Sorin Grindeanu și secretarul general al PNL, Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

22 Mar, 18:41

22 Mar, 18:39

22 Mar, 18:23

Ultima oră

Știri –

22 Mar, 18:05

22 Mar, 17:50

22 Mar, 17:39

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/ilie-bolojan-in-prezenta-liderilor-coalitiei-proiectele-astea-mari-inseamna-stabilitate-intr-adevar-20171846

Ultimă oră

Același autor