15.5 C
Județul Arad
8 mai, 2024

EXCLUSIV| Dana Budeanu, despre comasarea alegerilor: ”Toată mascarada se face ca să se salveze PNL. Fără PSD nu existați”

Dana Budeanu a vorbit marți seară, în exclusivitate, la România TV, despre comasarea alegerilor și situația în care se află PNL pe scena politică din România.

13 feb. 2024, 22:56

Dana Budeanu, despre comasarea alegerilor. Creatoarea de modă a subliniat că toate negocierile în legătură cu comasarea alegerilor sunt pentru salvarea PNL.

Citește și

Dana Budeanu, despre comasarea alegerilor

”Toată mascarada se face ca să se salveze PNL, dacă nu se face comasarea PNL devine istorie sau secretari la AUR. Ei până acum nu s-au hotărât lucru care denotă situația definitiv dezastroasă care există în PNL. Știți ce nu înțeleg? De pe ce poziție negociază PNL? PNL a venit și a lins clanțele PSD. Tu vii să te salveze PSD-ul. PSD-ul i-au luat pe ăștia, le-au dat jumate, le-au reperat toate nenorocirile făcute în urmă, că profesori, că sănătate, agricultură, etc. Și acum, PNL negociază. Că domnule, a zis Gheorghiu că e o tradiție a PNL să dea președintele? De când, de când sunai tu la interfon?

Dar ce tradiție, cum adică? Ne îmbrăcăm în IE? Dar de ce, aici e foarte simplu. Care e procentul PNL-ului în sondaj. Nu e important, important e că e sub AUR, cu un procent, nu contează, e sub! Tu de pe ce poziție vii să faci discuții? Discuția este că fără PSD nu existați!”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate, la

De asemenea, creatoarea de modă a afirmat că PSD nu are nevoie de PNL în următorul mandat.

”PSD nu are ce să negocieze, mergeți separat, PSD nu are nevoie de PNL. PSD nu are majoritate în parlament Noi vorbim de alegerile europarlamentare, generale, AUR cu PNL, dacă merg tot singuri, or să ia 2 procente sub PSD. Mai există și USR, care o să meargă în 8%. Nimeni nu înțelege cum se va vota, nimeni. Toată lumea are senzația că suntem în 2002 și ăla era PSD, ăla era PNL, toți cei care votează PNL sunt ipocriți care se vor nobili”, a mai spus creatoarea de modă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/exclusiv-dana-budeanu-despre-comasarea-alegerilor-toata-mascarada-se-face-ca-sa-se-salveze-pnl-fara-psd-nu-existati_8127585.html

Ultimă oră

Același autor