13.7 C
Județul Arad
30 aprilie, 2024

Daniel Coman a demisionat din funcţia de preşedinte al FC Hermanstadt

Preşedintele FC Hermanstadt, Daniel Coman, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte, după victoria 3-1 cu UTA Atad.

Sursa foto: Facebook / FC Hermannstadt

Mesajul privind demisia lui Dani Coman a fost postat, vineri, pe pagina de Facebook a clubului.

„Dragi sibieni, pentru mine ultimii ani au reprezentat o provocare enormă, căreia, în multe momente, consider că i-am făcut faţă cu brio! Se putea mai bine, clar, fiindcă tot timpul este loc de mai bine, iar în acest sezon calificarea ratată în play-off sau eliminarea din sferturile Cupei României le consider momente sensibile. Sibiul are fotbal, însă clădit pe un fundament sănătos, cu un stadion modern, o adevărată mândrie pentru comunitate, cu depăşirea perioadei în care pericolul falimentului era unul real şi sunt convins că acest drum va continua corect, presărat cu respect şi apreciat de către toată lumea fotbalului”, spune Coman.

El adaugă că proiectul trebuie să continue fără el şi că această plecare are legătură cu „priorităţile din viaţa şi cariera” sa.

„Sibiul este pe harta primei ligi şi va rămâne un capitol important în cariera mea! Consider că a venit acum timpul ca proiectul să continue fără mine şi chiar dacă nu trebuie să justific aceasta decizie de a pleca de la Sibiu, ea nu are legătură decât cu priorităţile din viaţa şi cariera mea în acest moment în care trebuie să pun şi alte aspecte pe primul loc”, a mai spus Coman.

Demisia lui Dani Coman a venit după ce echipa din Sibiu a câştigat în deplasare meciul cu UTA Arad cu scorul 3-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 08:35

ieri, 22:42

ieri, 22:25

ieri, 23:40

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/daniel-coman-a-demisionat-din-functia-de-presedinte-al-fc-hermanstadt-22336713

Ultimă oră

Același autor