19.4 C
Județul Arad
29 aprilie, 2024

CNAIR a terminat evaluarea lucrărilor la podul de la Brăila / Sorin Grindeanu: Există neconformităţi. Nu vreau să intru într-un soi de ȘANTAJ

Publicat: 15/04/2024, 13:24

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, luni, că cei de la CNAIR au terminat evaluarea lucrărilor de la podul peste Dunăre de la Brăila şi că există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte, iar până când nu sunt înlăturate, nu vor face recepţia.

Sorin Grindeanu a declarat că podul de la Brăila nu va fi recepționat până când neconformitățile existente nu vor fi înlăturate.

Colegii mei de la CNAIR, în urmă cu o săptămână au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte şi trebuie să fie înlăturate aceste neconformităţi, după care vom trece recepţia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate şi lucrările în aceste zile sunt pe înlăturarea acestor neconformităţi, noi nu vom face recepţia. Punct, a transmis Grindeanu.

Ministrul a precizat că a transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaţionale, ci şi conducerilor centrale de la Roma.

Nu vreau să intru într-un soi de şantaj. A fost termninată partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării. În acest moment e un soi de semişantaj în care – domnule, nu vă dăm în circulaţie până nu ne recepţionaţi şi podul. Colegii mei nu pot recepţiona o lucrare atât timp cât există bucăţi neconforme. Înţeleg că au început să îndepărteze aceste neconformităţi, a explicat Grindeanu.

Sorin Grindeanu a mai vorbit despre necesitatea trecerii metroului la municipalitate şi extinderea reţelelor de metrou.

despre un

administrative. A

doamne. N

a mai arătat ministrul Transporturilor.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

15 Apr, 14:34

15 Apr, 14:31

Știri –

Ultima oră

Știri politice –

15 Apr, 14:20

Actualitate –

15 Apr, 14:12

15 Apr, 14:03

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/cnair-a-terminat-evaluarea-lucrarilor-la-podul-de-la-braila-sorin-grindeanu-exista-neconformitati-e-un-soi-de-semisantaj-20186594

Ultimă oră

Același autor