21.7 C
Județul Arad
8 septembrie, 2024

Zece sirieni au încercat să treacă în Ungaria ascunşi într-un TIR ce transporta textile

Zece cetăţeni sirieni au încercat să treacă în Ungaria ascunşi într-un TIR ce transporta textile.

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II i-au descoperit, marţi dimineaţa, şi i-au dus la sediu pentru cercetări.

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Marţi, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 41 de ani. Bărbatul conducea un TIR înmatriculat în Turcia şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile pe ruta Turcia – Austria.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, zece cetăţeni străini.

Aceştia au fost duşi la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, majoritatea fiind solicitanţi de azil în România.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şofer şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi ascunşi în mijlocul de transport, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:06

astăzi, 13:00

astăzi, 12:35

astăzi, 10:39

astăzi, 11:24

astăzi, 10:23

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/zece-sirieni-au-incercat-sa-treaca-in-ungaria-ascunsi-intr-un-tir-ce-transporta-textile-22441354

Ultimă oră

Același autor