-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

VIDEO | O femeie a ajuns la spital după ce două tramvaie s-au ciocnit pe un bulevard din Timișoara

Publicat: 07/09/2023, 16:41

Două tramvaie s-au ciocnit, joi, pe un bulevard din Timișoara, după ce o vătmăniţă a intrat în celălalt şofer. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 39 de ani, care se afla într-una dintre garnituri, a fost rănită, iar celălalt vatman s-a ales cu o lovitură uşoară la mână.

„O femeie în vârstă de 33 de ani a condus un tramvai pe bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu un tramvai condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 33 de ani”, a informat IPJ Timiş.

Accidentul a avut loc înainte de intrarea într-un sens giratoriu, iar tramvaiele circulau pe liniile 8 şi 9. În urma impactului, cele două tramvaie implicate în coliziune au fost avariate semnificativ.

Mai multe echipaje medicale și polițiști au intervenit la fața locului, iar circulaţia tramvaielor a fost suspendată în zona în care s-a produs accidentul. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cu toate acestea, Serviciul Public de Transport Local din Timișoara a transmis că niciun călător nu a fost rănit, singura persoană afectată fiind colega lor, vatmanița.

„Ca urmare a unui accident produs între 2 tramvaie, pe tronsonul comun al liniilor 8 și 9, înainte de sensul giratoriu de la AEM, circulaţia tramvaielor este momentan suspendată în zona producerii accidentului. Nu există victime în rândul călătorilor, singura afectată fiind colega noastră vatman, implicată în coliziune. În cele ce urmează, la fața locului se vor desfășura cercetări ale organelor abilitate”, a transmis STPT.

Sursa foto & video: opiniatimisoarei.ro

CITEȘTE ȘI:

Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul „Focus”.

Ulterior,

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

07 Sep, 17:00

Știri –

07 Sep, 16:39

Video –

07 Sep, 16:36

Ultima oră

07 Sep, 16:30

07 Sep, 16:29

07 Sep, 16:09

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/video-o-femeie-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-doua-tramvaie-s-au-ciocnit-pe-un-bulevard-din-timisoara-20050042

Ultimă oră

Același autor