-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

VIDEO | Ce au pățit pasagerii care s-au urcat într-un tren CFR din Cluj spre Timișoara: „Am pornit la 5:50, nu știu exact unde suntem acum”

Publicat: 06/09/2023, 17:32

CFR se lovește tot mai des de nemulțumiri ale călătorilor, mai ales în ceea ce privește condițiile din trenuri, dar și în legătură cu durata călătoriilor și deja celebrele întârzieri care pot fi și de ore întregi.

Călătorii care s-au urcat luni dimineața în tren la Cluj-Napoca pentru a ajunge la Timișoara au trecut prin momente extrem de neplăcute, în contextul în care trenul a plecat deja defect de la Cluj-Napoca și s-a defectat de tot pe drum.

„Am pornit la 5.50, din Cluj, nu stiu exact unde suntem acum, stăm undeva în câmp. Unii călători s-au alertat să deschidă ușile. Dacă arde și trenul acesta ca cel de duminică, de la Oradea și nu pot ieși. Nașul șți conductorul umblă dintr-un capăt în celălalt, disperați”, a relatat cu călător pentru Știri de Cluj.

Călătorii s-au arătat nemulțumiți și cum, necum, trenul a început să meargă din nou, arată sursa citată. Dar nu pentru multă vreme.

„La fiecare doi pași iarăși se blochează. Oamenilor le este frică să nu se aprindă. Vor să coboare, pentru că le este frică dacă tot se oprește trenul”, mai spune călătorul respectiv.

Un tren s-a făcut scrum la intrarea în gara din Oradea. Toți călătorii au fost evacuați

Teama călătorului respectiv era referitoare la

, la intrarea în stația Oradea Vest, la trenul Regio 3331 Arad – Oradea. Toți călătorii și personalul feroviar au fost evacuați.

„CFR Călători informează că în această dimineață la intrarea în stația Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3331 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători și personalul feroviar sunt în siguranță, trenul fiind complet evacuat”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25, la fața locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL , o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toți pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranță, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren. Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul în jurul orei 07.20, iar în momentul de față acționează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului”, precizează ISU Bihor.

Sursa foto: Știri de Cluj

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

07 Sep, 10:00

Știri –

06 Sep, 18:27

Știri externe –

06 Sep, 18:23

Ultima oră

Actualitate –

06 Sep, 18:20

06 Sep, 17:43

Video –

06 Sep, 17:42

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/video-ce-au-patit-pasagerii-care-s-au-urcat-intr-un-tren-cfr-din-cluj-spre-timisoara-am-pornit-la-550-nu-stiu-exact-unde-suntem-acum-20049085

Ultimă oră

Același autor