-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

UTA Arad anunţă venirea lui Claudiu Micovschi de la FC Rapid, sub formă de împrumut

astăzi, 11:26

UTA Arad şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord cu privire la împrumutul mijlocaşului lateral Claudiu Micovschi la echipa arădeană.

Jucătorul de bandă dreaptă a semnat vineri un contract valabil până în vara anului viitor.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Arad. Primul meu obiectiv e să rămân sănătos pe tot parcursul acestui sezon, să mă pregătesc cât mai bine şi să dau totul pentru această echipă şi pentru suporterii ei. O atmosferă super frumoasă aici, pe Arena Francisc Neuman, fanii sunt minunaţi, am fost la meciul cu Dumbrăviţ. Aştept cu nerăbdare debutul în faţa suporterilor, nu vreau să-i dezamăgesc!”, a declarat fotbalistul.

Micovschi s-a născut în 19 mai 1999, la Oradea, acolo unde a început junioratul la Luceafărul Oradea. A mai trecut pe la academiile celor de la Chievo Verona şi Genoa, iar la profesionişti a mai evoluat pentru Avellino, Reginna şi Fidelis Andria. A evoluat pentru naţionalele U15 până la U19 ale României, pentru care a adunat în total 40 jocuri. În sezonul trecut în tricoul celor de la Avellino, Micovschi a jucat 23 de meciuri.

Sursa: https://www.news.ro/sport/uta-arad-anunta-venirea-lui-claudiu-micovschi-de-la-fc-rapid-sub-forma-de-imprumut-1922402601252023091121301733

Ultimă oră

Același autor