15.7 C
Județul Arad
28 martie, 2024

UPDATE – Vaslui: Cisternă din Republica Moldova, cu 26 de tone de motorină, răsturnată pe DN 24 B, în afara localităţii Valea Grecului / Sunt scurgeri de combustibil pe carosabil

8 feb 2023

O cisternă cu motorină s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN 24 B, în afara localităţii Valea Grecului, judeţul Vaslui, iar pompierii intervin pentru că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil.

”Secţia de pompieri Huşi intervine cu cinci autospeciale, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, asigurarea zonei, evaluare şi acordare prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DE 581 (DN 24B), în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni. În accident este implicată o autocisternă încărcată cu 26 tone motorină. În autovehicul se afla doar conducătorul auto”, a transmis ISU Vaslui.

Potrivit sursei citate, autocisterna (înmatriculată în Republica Moldova) este răsturnată pe o parte, în afara carosabilului şi nu prezintă fisuri, însă există scurgeri de combustibil pe la capacul de alimentare al primului compartiment.

”Până la sosirea echipajelor de intervenţie, conducătorul auto s-a autoevacuat. Şoferul a fost evaluat medical, a primit sprijin medical în ambulanţa SMURD, iar în acest moment este transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huşi”, a mai transmis ISU Vaslui.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit DN 24B Huşi – Albiţa, în afara localităţii Valea Grecului, judeţul Vaslui, după ce o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că sunt prezente scurgeri de combustibil din încărcătură., dar conducătorul auto nu a necesitat transportul la spital.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-vaslui-cisterna-din-republica-moldova-cu-26-de-tone-de-motorina-rasturnata-pe-dn-24-b-in-afara-localitatii-valea-grecului-sunt-scurgeri-de-combustibil-pe-carosabil-1922401208002023022121011485

Ultimă oră

Același autor