16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

UPDATE – Arad: Şase persoane rănite, între care şi un copil, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism/ Patru victime, transportate la spital

astăzi, 18:15

Şase persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil. Patru dintre persoanele rănite au fost transportate la spital.

– ”În urma evaluării medicale, 4 victime (3 adulţi şi un minor) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Pompieri militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a arătat ISU Arad.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-arad-sase-persoane-ranite-intre-care-si-un-copil-in-urma-unui-accident-in-care-au-fost-implicate-un-microbuz-si-un-autoturism-patru-victime-transportate-la-spital-1922401511002023091821312073

Ultimă oră

Același autor