16.1 C
Județul Arad
27 iulie, 2024

UPDATE – Arad: Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident produs la ieşirea din oraşul Ineu/ O femeie era încarcerată şi inconştientă, fiind făcute manevre de resuscitare, dar în final a fost declarat decesul – FOTO

marţi, 17:42

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident produs la ieşirea din oraşul Ineu, judeţul Arad, fiind implicate două autoturisme. O femeie a fost găsită încarcerată şi inconştientă, fiind începute manevre de resuscitare. Acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Un băiat, o fată şi soţul femeii decedate au fost transportaţi la spital, a patra persoană rănită refuzând acest lucru.

– ”Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuş spre Ineu, a intrat in coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa o femeie de 49 de ani, pasageră în primul autoturism, şoferul şi doi copii minori, din acelaşi autoturism, fiind transportaţi la spital în vederea evaluării stării şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurărilecare au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

– Potrivit ISU Arad, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

În urma evaluării medicale, 3 victime care prezintă diferite traumatisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, astfel: un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ.

Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Accidentul s-a produs pe DJ 792, la ieşirea din oraşul Ineu spre Pâncota, fiind implicate două autoturisme. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Ulterior, au fost solicitate în sprijin un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi elicopterul SMURD.

”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Arad.

Conform sursei citate, celelalte patru victime, printre care doi minori, sunt asistate medical la locul accidentului. Toate cele patru persoane sunt conştiente şi cooperante.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-arad-cinci-persoane-intre-doi-copii-ranite-intr-accident-produs-iesirea-orasul-ineu-femeie-era-incarcerata-inconstienta-fiind-facute-manevre-resuscitare-final-declarat-decesul-foto-1922404214002023031721057349

Ultimă oră

Același autor