11.7 C
Județul Arad
28 martie, 2024

Un nou cutremur a avut loc în județul Arad la doar 30…

Un nou cutremur a avut loc în județul Arad la doar 30 de minute de primul

Un nou cutremur, cu magnitudinea 3,2 pe Richter, s-a produs marţi seara, la ora locală 21:04, în Crişana, judeţul Arad, la aproximativ o jumătate de oră după seismul cu magnitudinea 5,2 şi intensitate VII, potrivit primelor date afişate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 5,5 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 22 km est de Arad, 50 km nord-est de Timişoara, 72 km sud-est de Bekescsaba şi 94 km nord de Reşiţa.

La ora locală 20:26 a avut loc în aceeaşi zonă un cutremur semnificativ, de magnitudine 5,2 pe Richter, la o adâncime de 5,6 kilometri, conform

Un nou cutremur s-a petrecut în județul Arad, dar cel mai puternic seism din zonă a avut magnitudinea de 5,7 în Gorj

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, cu magnitudinea 5,7, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

***ORA 20:43 Un cutremur semnificativ, de magnitudine 5,2, s-a produs în Banat, marţi seara

Un cutremur semnificativ, de magnitudine 5,2 pe Richter, s-a produs marţi seara, la ora locală 20:26 în Banat, judeţul ARAD, potrivit primelor date afişate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 15 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 11 km sud-est de Arad, 42 km nord de Timişoara, 68 km sud de Bekescsaba, 96 km nord de Resiţa, 99 km est de Szeged.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații.

A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate” pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.

Ordinul ministrului Educaţiei pentru modificarea şi completarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, care prevede că mediile se pot încheia…

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat joi (8 iunie) zona inundată de sud a Hersonului pentru a discuta despre operațiunile de urgență, după inundațiile…

Eurodeputatul Vlad Gheorghe a anunțat, joi, pe Facebook, că votul în plenul Parlamentului European asupra rezoluţiei bazate pe petiţia depusă de societatea civilă din…

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/un-nou-cutremur-a-avut-loc-in-judetul-arad-la-doar-30-de-minute-de-primul/

Ultimă oră

Același autor