16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Un medic s-a înecat într-un lac de acumulare. Avea doar 31 de ani

Publicat la 24 iulie 2023, 21:00

Medic mort într-un lac. Sursa foto arhiva EVZ

Un medic ginecolog a murit după ce s-a înecat în apele unui lac de acumulare, la doar 15 metri de mal. Medicii au încercat să-l salveze, dar fără rezultat. Colegii tânărului au transmis mesaje de condoleanțe.

Alin Popescu, un

ginecolog de la Spitalul județean de urgență din Deva,

după ce s-a

în apele unui

de acumulare, la doar 15 metri de mal. Pompierii Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din Hunedoara, Arad și Caraș-Severin și scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 31 de ani.

Apropiații medicului au spus că acesta a plecat de acasă pentru a se relaxa pe malul lacului de acumulare din județul Caraș-Severin și că nu s-a mai întors.

„Duminică, 23 iulie, în jurul orei 16:00, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat în lacul Văliug (la ponton Casa Baraj). La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. Până la această oră, persoana nu a fost găsită. Echipajul de pompieri continuă căutările cu barca la suprafața apei. În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate Arad și Hunedoara“, informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Caraș-Severin. Pentru scoaterea trupului său din ape au fost solicitate și echipajele de scafandri. Ei au declarat că tânărul a intrat în apă din zona unui ponton.

Ce spun colegii medicului

Alin Popescu a lucrat ca

ginecolog la Spitalul județean de Urgență din Deva. Colegii acestuia au declarat că sunt șocați de tot ce s-a întâmplat și că au pierdut un om foarte bun.

„Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu. Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră”, a anunțat CarollMed – Hunedoara.

„Cu adâncă tristețe în suflet, în numele colectivului Compartiment Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal Orăștie, anunț trecerea în neființă a celui care a fost Dr. Alin Popescu. A fost pentru noi un coleg minunat, un tânăr medic ce promitea extrem de mult și cu care ne mândream”, a transmis medicul Lucian Bârlea, de la spitalul din Orăștie, potrivit

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/un-medic-s-a-inecat-intr-un-lac-de-acumulare-avea-doar-31-de-ani.html

Ultimă oră

Același autor