0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Arad a intrat cu mașina într-un tramvai, după ce s-a urcat băut și drogat la volan

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Arad s-a urcat băut și drogat la volanul mașinii și s-a ciocnit cu un tramvai.

06 sept. 2023, 18:29

Un arădean a intrat cu mașina într-un tramvai, după ce s-a urcat băut și drogat la volan

Arădeanul băut și drogat s-a urcat la volanul mașinii și a ajuns pe liniile de tramvai, ciocnindu-se de un tramvai Imperio Civitas. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad transmite că evenimentul rutier a fost semnalat luni, în jurul orei 17.50.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 4 septembrie a.c., în jurul orei 17:50, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, a efectuat o manevră de virare spre stânga, intrând în coliziune cu un tramvai.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului autoturismului. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat prezența a două substanțe: benzodiazepine și amfetamine. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor consumate și alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” , a transmis IPJ Arad.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-barbat-in-varsta-de-36-de-ani-din-arad-a-intrat-cu-masina-intr-un-tramvai-dupa-ce-s-a-urcat-baut-si-drogat-la-volan_7736771.html

Ultimă oră

Același autor