16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Un bărbat din Arad a înjunghiat-o și a lovit-o cu toporul pe soția patronului său, după ce a fost concediat | Agresorul a sfârșit sub roțile unui tren

Un caz de o violență neobișnuită a avut loc în județul Arad.

Un bărbat din localitatea

a atacat-o, în urmă cu o zi, cu un cuțit și un topor pe soţia fostul său angajator iar femeia se zbate, în prezent, între viață și moarte în spital.

Agresorul și-a pus, apoi, capăt zilelor.

„Bărbatul care a atacat-o pe femeia din Sântana s-a aruncat sub un tren și a murit pe calea ferată.

El a fost angajat al unei firme a Primăriei orașului Sântana, iar soțul femeii atacate era șeful său. După o neînțelegere între șef și subaltern, soldată cu concedierea celui din urmă, agresorul a ales să se răzbune pe fostul său patron și i-a atacat soția.

Și-a dat seama ulterior de gravitatea faptei, așa că a ales să își pună capăt zilelor. Femeia se luptă acum pentru viața sa, fiind operată imediat după ce a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Pentru a a-și pune în aplicare planul, agresorul a sărit gardul unei case din oraș, unde a atacat-o pe victimă.

Autoritățile au dat alarma și au pornit în căutarea individului dar, până ca acesta să fie identificat, a reușit să-și pună capăt zilelor”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cristi Georgescu.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/barbat-injunghiat-lovit-topor-sotia-patronului-concediat-arad-sfarsit-roti-tren-682552.html

Ultimă oră

Același autor