16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

ULTIMA ORĂ! Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență

Publicat: 30/08/2023, 15:24

Antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct și a fost operat în cursul zilei de miercuri. Acesta a avut probleme și în timpul meciului cu FCSB, câștigat de echipa lui, UTA, cu 2-1, dar și în următoarele zile, potrivit Playsport.

Astfel, el a luat hotărârea să efectueze un control de specialitate, iar medicii i-au spus că trebuie operat de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri.

„Multă sănătate, Mircea Rednic!”

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, este mesajul publicat pe facebook de

UTA Arad.

Ce a spus Mircea Rednic, după meciul UTA – FCSB 2-1: „Aveam nevoie ca de aer de această victorie pentru liniște”

”E fericire mare. Așteptam victoria asta, mai ales că vine după o perioadă mai grea. Ne-am pornit mai greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Am început prost, dar mi-a plăcut reacția echipei. Am avut situații, am pus presiune pe apărarea lor, știam că e punctul lor vulnerabil, a venit și golul, apoi am gestionat bine.

La atmosfera care a fost, n-ai cum să nu reacționezi, incredibil a fost. Le mulțumesc suporterilor, că era un moment, așa, cu tensiune în oraș. Așa e când joci cu cel mai bun, că trebuie să recunoaștem, nu sunt pe primul loc întâmplător, au un lot foarte bun. Eu zic că a fost un arbitraj bun. Grupul merită această victorie, lumea o să fie mai mulțumită.

N-a fost ușor, au fost multe schimbări. E nevoie de timp, încă e nevoie de timp, mai avem mult de lucrat. Am avut și puțin noroc. E o victorie, nu zic meritată, dar muncită. Chiar îmi felicit jucătorii. Aveam nevoie ca de aer de această victorie pentru liniște”, declara Mircea Rednic, luni, după meciul câștigat cu FCSB.

Sursă foto: Antena1

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

01 Sep, 11:47

Știri politice –

01 Sep, 11:45

Știri –

01 Sep, 11:30

Ultima oră

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Actualitate –

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ultima-ora-mircea-rednic-a-suferit-un-infarct-si-a-fost-operat-de-urgenta-20044252

Ultimă oră

Același autor