11.8 C
Județul Arad
29 martie, 2024

Trafic la ora 12.00: două drumuri naţionale închise, restricţii pe trei drumuri naţionale

Două drumuri naţionale mai erau închise la ora 12.00 şi restricţii se aplică pe trei drumuri naţionale, informează Infotrafic. Porturile de la Marea Neagră rămân închise.

Centrul Infotraficdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Drumuri naţionale cu circulaţia închisă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile:

– DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău – limita cu judeţul Brăila;

– DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti, judeţul Vrancea.

Trafic restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone):

– DN 22 limită judeţul Buzău – municipiul Brăila;

Trafic restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

– DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa;

– DN 2B mun.Buzău – limită cu judeţul Brăila.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare pe raza judeţelor Braşov, Covasna, Gorj, Neamţ, Prahova şi Vaslui, pe alocuri zăpadă depusă pe carosabil, fără probleme privind siguranţa traficului.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 10 – 35 ninge slab, carosabil umed, fără depuneri pe suprafaţa de rulare. Pe tronsonul kilometric 35-212 nu sunt semnalate precipitaţii.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu-Deva, A3 Bucureşti – Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, fără evenimente rutiere în desfăşurare.

Sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Până luni seara sunt în vigoare avertizări meteorologice Cod galben de intensificări ale vântului, cu perioade cu transport de zăpadă în jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei şi Dobrogea, pecum şi de viscol în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

„Ţineţi cont de condiţiile meteo la planificarea deplasărilor şi nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceţi considerabil viteza pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi nu bruscaţi comenzile autovehiculelor. Folosiţi frâna de motor pentru încetinire! Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule staţionate şi permiteţi accesul utilajelor de deszăpezire”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/trafic-la-ora-12-00-doua-drumuri-nationale-inchise-restrictii-pe-trei-drumuri-nationale-21577226

Ultimă oră

Același autor