21.7 C
Județul Arad
8 septembrie, 2024

Tomberoane de gunoi furate de pe marginea drumului, în Arad. Drumarii le leagă acum cu lanţuri

Şase dintre cele 16 tomberoane de gunoi amplasate de la începutul anului pe marginea drumurilor naţionale din judeţul Arad au fost furate. Drumarii le leagă acum cu lanţuri.

Tomberoane de gunoi furate de pe maginea drumului, în Arad. Drumarii le leagă acum cu lanţuri

Pe mai multe drumuri naţionale intens circulate din judeţul Arad au fost amplasate, de la începutul anului, 16 tomberoane de dimensiuni mai mari, anunţă Direcţia regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Şase dintre acestea au fost deja furate.

„SDN Arad a făcut sesizări la posturile de poliţie din Şimand, Petriş şi Săvârşin. S-a recomandat securizarea containerelor cu lanţ, lucru pe care drumarii din Arad l-au făcut. O nouă tentativă de furt a fost împiedicată, lanţul fiind doar parţial tăiat (foto). Acest tomberon a rezistat…”, scriu drumarii pe Facebook, unde au postat şi o fotografie cu un lanţ tăiat.

Aceştia anunţă că urmează amplasarea de camere video în 22 din parcările de pe raza de administrare a DRDP Timişoara.

„Am pregătit unele parcări pentru a se monta camerele pe stâlp. Şi, surpriză… Un stâlp deja a fost furat”, arată DRDP Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 22:08

astăzi, 22:05

astăzi, 21:37

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/tomberoane-de-gunoi-furate-de-pe-marginea-drumului-in-arad-drumarii-le-leaga-acum-cu-lanturi-22437862

Ultimă oră

Același autor