16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Timp de o lună, un bărbat a mers cu trenul din sat în sat și a furat cablurile din case

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au stabilit că, timp de o lună, a călătorit cu trenul prin diverse sate din judeţul Arad şi a dat spargeri în gospodării. Fura doar cabluri cu inserţie de cupru pe care le tăia de la instalaţii electrice ale localnicilor şi le vindea.

Hoţul este din Maramureş şi oprea în sate din Arad aleatoriu, vizând gospodării în care proprietarii nu se aflau la acel moment. Poliţiştii arădeni spun că el tăia cablurile electrice de la instalaţii precum moară de măcinat cereale sau motoare electrice.

Bărbatul a fost prins de poliţişti după ce localnici suspicioşi au sunat la 112, văzându-l pe acesta cu un bagaj voluminos.

„Poliţiştii Secţiei 8 Rurală Săvârşin au fost sesizaţi despre o persoană cu un bagaj voluminos, bănuit de furt, pe o stradă din Ilteu. În urma deplasării la faţa locului a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Maramureş, care, în urma controlului bagajelor, avea asupra sa cinci cabluri electrice cu inserţie de cupru”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, scrie Arad.

După cercetări, poliţiştii spun că bărbatul a dat cel puţin 11 spargeri în gospodării în decurs de o lună, iar cablurile furate ar fi valorat 6.000 de lei. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/timp-de-o-luna-un-barbat-a-mers-cu-trenul-din-sat-in-sat-si-a-furat-cablurile-din-case-2449379

Ultimă oră

Același autor