0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Timiş: Trei răniţi într-un accident rutier în care au fost implicate o maşină şi un microbuz/ A intervenit elicopterul SMURD

astăzi, 19:09

Trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, ambii şoferi, au fost răniţi, joi, după un accident rutier care a avut loc în localitatea Becicherecu Mic, de lângă Timişoara. Accidentul s-a produs între o maşină şi un microbuz, iar şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind apoi preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital. Celelalte două victime au fost duse la spital cu ambulanţe.

”Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe DN6 dinspre localitatea Becicherechu Mic înspre Biled, iar la un moment dat ar fii intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv ambii şoferi în vârstă de 39 şi 43 de ani şi o femeie în vârstă de 43 de ani, pasageră în microbuz, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timi.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar la locul evenimentului a fost şi elicopterul SMURD.

”A fost alertat Detaşamentul 1 Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad. În urma evenimentului, conducătorul microbuzului şi pasagerul au fost transportaţi la spital de către ambulanţele SAJ, în stare conştientă. Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar după extragere a fost preluat de elicopterul SMURD în stare de inconştienţă”, a precizat ISU Timiş.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/timis-trei-raniti-intr-un-accident-rutier-in-care-au-fost-implicate-o-masina-si-un-microbuz-a-intervenit-elicopterul-smurd-1922400921532023091921322713

Ultimă oră

Același autor