16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Tânăr de 29 de ani, decapitat într-un accident în timp ce se deplasa cu un skijet

Un tânăr de 29 de ani a fost decapitat într-un accident în timp ce se deplasa cu un skijet pe un lac din zona Zăbrani din Arad. O tânără care se afla cu acesta pe skijet a fost rănită.

„În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 16:50, poliţiştii oraşului Lipova au fost sesizaţi despre un incident, într-un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localităţii Zăbrani. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăviţa (Jud. Timiş), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timişoara, se deplasau cu un skijet pe suprafaţa lacului. În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului”, precizează IPJ Arad.

Potrivit poliţiştilor, în urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

În cauză se continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului şi luarea măsurilor de urmare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/tanar-de-29-de-ani-decapitat-intr-un-accident-in-timp-ce-se-deplasa-cu-un-skijet-22094181

Ultimă oră

Același autor