16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Superliga: FC Botoșani-UTA Arad, 2-2. Centralul a întrerupt partida de două ori

Publicat la 23 septembrie 2023, 22:40

sursă foto: Facebook

FC Botoșani a terminat la egalitate partida disputată pe teren propriu în fața formației UTA Arad. Arădenii au marcat ultimul gol al partidei în minutul 90+7, în condițiile în care au încheiat meciul cu un om în minus.

Meciul FC Botoșani-

nu a fost lipsit de evenimente. Centralul Vlad Băban a întrerupt partida în minutul 21 după ce unui spectator din tribuna arădenilor i s-a făcut rău.

Meciul FC-Botoșani-UTA Arad, întrerupt în minutul 21

Meciul a fost reluat după trei minute, timp în care medicii au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale suporterului care a acuzat stări de rău.

În minutul 28 centralul a acordat penalty la un henț comis de Stolnik. Arbitrii au solicitat intervenția VAR. Eduard Florescu a executat și transformat lovitura de pedeapsă. Meciul a fost întrerupt din nou cu trei minute înainte de finalul primei reprize pentru a face loc ambulanței care a transportat suporterul la

La scurt după ce jucătorii au revenit de la cabine, Cătălin Carp a reluat mingea respinsă de portarul gazdelor la șutul lui Rareș Pop. Astfel, în minutul 48, arădenii au egalat. Bucuria celor de la UTA Arad a durat doar trei minute. În minutul 52 oaspeții au trecut în avantaj prin reușita lui Ilicic.

Arădenii au egalat în minutul 9o+7

În minutul 82, marcatorul oaspeților Radu Carp și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a fost eliminat de centralul partidei pentru un fault violent. Echipa condusă de

a reușit egalarea în minutul 90+7. Cooper a înscris din centrarea lui Stahl. Ambii au fost introduși la pauză.

FC Botoșani se află pe ultimul locul în Superliga cu doar 6 puncte, în timp ce „Bătrâna Doamnă”, UTA Arad se află pe poziția 14 cu 8 puncte adunate în 10 etape.

Partida a fost condusă la centru de Vlad Băban asistat de Sebastian Gheorghe și Adrian Vornicu, arbitrul de rezervă a fost Marius Omuț. Centralul a acordat trei cartonașe galbene în dreptul Pinson, G. David și C. Mihai. Jucătorul oaspeților Cătălin Carp a văzut cartonașul roșu în minutul 82. În camera VAR au stat Horațiu Veșnic și Doru Lucaciu, potrivit

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/fc-botosani-uta-arad.html

Ultimă oră

Același autor