5.3 C
Județul Arad
25 aprilie, 2024

Schimbare de paradigmă: Andrew s-a resemnat, Tristan merge cu 15 avocați mai departe

08:41, 15 martie 2023

După ce ieri judecătorii Tribunalului București au respins cererea de schimbare a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe cauțiune depusă de avocații lui Andrew Tate, astăzi a venit rândul lui Tristan să încerce să obțină bunăvoința magistraților. Cei doi frați au angajat 15 avocați pentru a pleda în instanță.

După decizia nefavorabilă a Tribunalului București, Andrew Tate s-a resemnat și a transmis pe Twitter că insuccesul a fost testul lui Dumnezeu:

„Voi continua să scriu și să lucrez în această celulă. Voi continua să mă pregătesc pentru eventuala mea eliberare. Strămoșii mei mă urmăresc. Le voi arăta. Sunt remarcabil chiar și în ploaie. Tuturor cu propriile încercări și lupte vă recomand să faceți același lucru. Dumnezeu își testează creațiile preferate cu cele mai grele bătălii. Este o oportunitate de a-i arăta lui Dumnezeu cât de puternic ești. Este o audiție pentru a-ți demonstra strălucirea. Sunt om. Îmi este dor de familia mea, mi-e dor de libertatea mea. Dar și eu înțeleg. Viața de bărbat este luptă și durere.”, a scris misoginul Tate pe Twitter, uitând că între timp anunțase că e musulman și că planurile pentru el nu le mai face Dumnezeu, ci Allah și că viața femeilor pe care le obliga să producă material pornografic timp de 12 ore pe zi era cu adevărat luptă și durere.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/schimbare-de-paradigma-andrew-s-a-resemnat-tristan-merge-cu-15-avocati-mai-departe/

Ultimă oră

Același autor