29 C
Județul Arad
23 septembrie, 2023

Şapte copaci căzuţi în Capitală şi în judeţul Ilfov, sâmbătă după-amiază / Şapte autovehicule au fost avariate

ieri, 18:15

Mai multe intervenţii ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov au avut loc, sâmbătă după-amiază, în Capitală, unde mai mulţi copaci au căzut. Zona de află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, la fel ca majoritatea judeţelor ţării. În multe alte judeţe, ANM a emis avertizări cod poortocaliu de averse torenţiale.

Conform bilanţului transmis de ISU Bucureşti-Ilfov, sâmbătă, până la ora 18:00, echipajele din cadrul Inspectoratului au gestionat şapte intervenţii. Şase dintre acestea au avut loc în municipiul Bucureşti şi una în judeţul Ilfov.

„Acestea au constat în îndepărtarea a şase copaci şi o inundaţie la o casă. Au fost avariate şapte autoturisme”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, sâmbătă, sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, atenţionarea fiind valabilă până la ora 23.00.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de averse torenţiale şi pentru judeţele Constanţa, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad şi Sibiu.

Sursa: https://www.news.ro/social/sapte-copaci-cazuti-in-capitala-si-in-judetul-ilfov-sambata-dupa-amiaza-sapte-autovehicule-au-fost-avariate-1922401527282023051821211151

Ultimă oră

Același autor