18.9 C
Județul Arad
9 mai, 2024

Românii vor avea, din nou, CĂLDURĂ în case! Autorităţile reîncep furnizarea agentului termic din cauza temperaturilor scăzute

Publicat: 19/04/2024, 11:59

Iarna s-a reîntors în țara noastră! După câteva săptămâni de vară, temperaturile din România au scăzut și cu 25 de grade! Astfel, furnizorii de energie termică au decis ca oamenii să aibă din nou căldură în calorifere.

Autorităţile din Arad reînceap furnizarea agentului termic în locuinţele oamenilor, din cauza temperaturilor scăzute, relatează antena3.ro.

”Vremea răcoroasă continuă în România, pe fondul unui flux de aer rece și umed dinspre nord. Fulgii de zăpadă își fac temporar apariția în zonele de munte, în timp ce în văi și depresiuni va exista risc de îngheț în unele dimineți. Dacă prima parte a lunii aprilie ne trimitea cu gândul la vară, perioada următoare va fi mult mai răcoroasă și mai umedă, cu temperaturi apropiate de „normal” sau ușor sub medie și mai multe intervale ploioase.

Primele dimineți din acest weekend ne vor întâmpina cu o vreme rece. În multe zone din nordul și centrul țării, iar local și în rest, temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț, cu toate efectele nefaste asupra pomilor și vegetației. Nici ziua nu va fi foarte cald, deși vor fi câteva perioade însorite și plăcute. Termometrele vor arăta, în general, între 10 și 20 de grade în timpul zilei.

Aceste condiții termice vor continua în perioada următoarea, iar o încălzire a vremii este anticipată abia weekend-ul următor, spre sfârșitul lunii” , arată meteoradar.ro.

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

HOROSCOP –

24 Apr, 22:11

Emisiuni –

24 Apr, 22:00

Educație –

24 Apr, 21:46

Ultima oră

Video –

24 Apr, 21:16

Social –

24 Apr, 21:07

Știri politice –

24 Apr, 21:01

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/romanii-vor-avea-din-nou-caldura-in-case-autoritatile-reincep-furnizarea-din-cauza-temperaturilor-scazute-20189998

Ultimă oră

Același autor