16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Rivalul lui Becali, descindere de 5 stele în București. Rolls Royce și accesorii de zeci de mii de euro. Imagini exclusive

Publicat la 5 septembrie 2023, 08:59

Sursa foto EVZ

Simion Apreutese, milionarul care a vrut să cumpere FCSB, și-a scos soția în oraș, la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Herăstrău. Acesta nu a renunțat la maniere și, a fost surprins de paparazzi EVZ, când i-a deschis portiera partenerei sale.

Simion Apreutese a fost surprins, de paparazzi

, la unul dintre cele mai exclusiviste

din Herăstrău, Casa di David. Milionarul și Loredana Apreutese au plecat spre bolidul lor de lux, unde acesta i-a deschis portiera. Cei doi dețin un Rolls Royce spectaculos.

Simion Apreutese a purtat o ținută casual, dar în pas cu moda. Soția lui a purtat o fustă care să-i pună formele în evidență, un tricou alb și o geantă de la un celebru brand de lux, cel mai probabil din ultima colecție. Nu este pentru prima dată când cei ies să mănânce la cele mai scumpe restaurante din Capitală, semn că afacerile merg bine.

Simion Apreutese vrea să cumpere FCSB

Gigi Becali a declarat că Simion Apreutese i-a propus să cumpere acţiuni la

sau chiar toată echipa. El a mai spus că milionarul este dispus să dea toți banii pe loc și că asta l-a pus pe gânduri.

„Am avut o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»”, a declarat Gigi Becali.

Milionarul în vârstă de 49 de ani a fost la un pas de a cumpăra şi clubul UTA Arad, dar tranzacţia a picat. El a negociat şi pentru Palatul din Aleea Alexandru. Sunt şanse tot mai mici să îşi îndeplinească visul.

Pot să spun că mi-am dat acordul celui mai bun prieten al meu, Simion Apreutese, de a prelua împreună UTA Arad la un moment dat. El și-a dorit foarte mult să investească în fotbal, pentru că este din Arad, a reușit în afaceri și, cumva, vrea să întoarcă orașului. Vrea să fie un pol important în fotbal.

Și-a dorit foarte mult, au fost ceva discuții, momentan lucrurile au rămas în zona aia fără să… (n.r. fără să se concretizeze). Cred că la un moment dat el va face orice ca să investească acolo, pentru că acolo s-a născut și își dorește foarte mult să facă performanță.

(n.r. Vrea să preia clubul singur sau împreună cu alți investitori?) El, cumva, majoritar. Simion Apreutese iubește fotbalul, urmărește fotbalul, și își dorește să facă în orașul lui o echipă competitivă, cu obiective destul de îndrăznețe.– Ilie Dumitrescu, pentru

, la finalul anului 2022

A cumpărat cea mai mare agenție stand-up comedy

Simion Apreutese este fondatorul companiei Alexander International Holding, specializată în domeniul transporturilor. Aceasta a preluat și firma dâmbovițeană Vio Transgrup, iar în 2021 a achiziționat operațiunile pe care firma Brandl, o firmă din industria pieselor auto, le desfășura pe teritoriul Cehiei.

De curând, Alexander International Holding a făcut o nouă achiziție spectaculoasă. Compania deținută de Simion Preutese a achiziționat 50 la sută din acțiunile celei mai mari firme de organizare de spectacole din România, Headline Management Agency – fosta Global Headliners. Aceasta îi are în portofoliu, printre alții, pe cei mai cunoscuți 30 de comedianți din țara noastră, potrivit

În 2021, Alexander International Holding, a devenit sponsor al echipei de Liga 2 CSA Steaua.

Soția lui Simion este vicepreședintele la International Alexander Holding. Ea este inclusă de Forbes România în top 50 femei din țara noastră. Loredana Apreutese este pasionată de sport și participă la marile competiții sportive din lume împreună cu soțul său.

Soții Apreutese au cumpărat și 50% din acțiunile Headline Management Agency (fosta Global Headliners) impresarul Călin Crețu. Agenția Global Headliners a fost lansată în ianuarie 2021, având astăzi în portofoliu peste 30 dintre cei mai cunoscuți comedianți, printre care Micutzu și Cătălin Bordea.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/sotii-apreutese-cina-romantica-in-herastrau.html

Ultimă oră

Același autor