16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Prima poză cu Mircea Rednic, din spital, după ce a făcut infarct. Primarul Aradului: „La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie”

Primarul Aradului, Călin Bibarț, l-a vizitat pe Mircea Rednic la spital, după ce antrenorul UTA Arad a superit un infarct miocardic și a fost operat de urgență.

Sursa foto: Hepta

Fostul fotbalist

, antrenor la UTA, a transmis, prin intermediul edilului că este bine și că își cere scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite.

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, deîndată ce am aflat de problema prin care trece.

La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite”, este mesajul postat de primarul Călin Bibarț alături de o fotografie.

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urmă cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept.

Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct.

Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat Alexandru Meszar, finanțatorul UTA.

Sursa: https://www.antena3.ro/sport/prima-poza-mircea-rednic-spital-dupa-infarct-operatie-primar-arad-684505.html

Ultimă oră

Același autor