16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Peste 1,5 kilograme de bijuterii din aur, confiscate de către inspectorii ANAF de la case de amanet şi magazine de profil din Arad

Inspectorii ANAF au confiscat 1,5 kilograme de obiecte din aur, în urma unui control făcut la case de amanet şi bijuterii din Arad.

Inspectorii ANAF au făcut verificări la patru operatori economici aflaţi pe raza municipiului Arad, având obiect de activitate „casa de amanet” şi „bijuterie”.

„Astfel, inspectorii antifraudă au identificat abateri de la legislaţia fiscală şi contabilă pentru sancţionarea cărora au dispus amenzi contravenţionale în cuantum total de 77.000 lei”, anunţă, marţi, ANAF, într-un comunicat de presă, preluat de News.ro.

Potrivit sursei citate, de asemenea, pentru încălcarea regimului metalelor preţioase şi pietrelor preţioase au fost confiscate peste 1,5 kg de obiecte din aur, cu o valoare estimată de piaţă de 413.166 lei.

Totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de 496.026 lei.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/peste-15-kilograme-de-bijuterii-din-aur-confiscate-de-catre-inspectorii-anaf-de-la-case-de-amanet-si-magazine-de-profil-din-arad-2502373

Ultimă oră

Același autor