0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Orașul din România, de o frumusețe aparte, lăudat de vloggeri străini: ”Este acesta cel mai frumos oraș?”

Publicat: 29/07/2023, 13:13

Christabel Opoku Boadu este o vloggeriță din Ghana și iubeșt, pur și simplu, România! Tânăra a postat pe rețelele de socializare o filmare din Arad, în care se întreabă dacă acesta este cel mai frumos oraș din România.

Filmulețul poartă denumirea: ”Is this the most beautiful city in România?“ – în traducere: ”Este acesta cel mai frumos oraș din România?“

Iar lângă video, Christabel a adăugat și o descriere a orașului: ”Arad este reședința județului Arad, care se află la marginea Crișanei și a Banatului. Este al treilea oraș ca mărime din vestul României, după Timișoara și Oradea, și al 12-lea ca mărime din România. Alătură-te în timp ce explorăm împreună acest oraș frumos și spune-mi părerile tale și în secțiunea de comentarii. Nu uita să dai like și să distribuire”.

Pentru a realiza videoclipul, cu Aradul, Christabel a vizitat gară, care este una dintre cele mai moderne din țară, s-a plimbat prin parcuri, pe bulevarde, ba chiar a fost și la biserică.

Videoclipul a adunat sute de vizualizări și a strâns zeci de comentarii, cele mai multe fiind în engleză, dar majoritatea lăudând inițiativa tinerei de a promova orașul Arad.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

03 Aug, 21:15

03 Aug, 21:11

Știri –

03 Aug, 20:49

Ultima oră

Știri externe –

03 Aug, 20:32

03 Aug, 20:23

justitie –

03 Aug, 19:51

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/orasul-din-romania-de-o-frumusete-aparte-laudat-de-vloggeri-straini-este-acesta-cel-mai-frumos-oras-20024160

Ultimă oră

Același autor