23.3 C
Județul Arad
21 iunie, 2024

O șoferiță a sărit la bătaie pe o șosea în lucru din Timiș, după ce tot ea a greșit în trafic. „Aplauze, ‘eroi’ ai șoselelor!”

O tânără din Arad a sărit la bătaie, după ce tot ea a fost cea care a șicanat în trafic. S-a întâmplat pe un drum județean din Timiș, pe care se fac lucrări de asfaltare. Întreaga scenă a fost surprinsă cu camera de bord de un alt treilea șofer, scrie

Incidentul a avut loc zilele trecute, în Giarmata, pe drumul judeţean care face legătura între autostradă şi Timişoara. În videoclipul publicat pe rețelele sociale de un instructor auto, se vede cum tânăra intră cu mașina pe prima bandă, unde circulația este interzisă din cauza lucrărilor la drum.

Indignat de faptul că i-a ridicat pe parbriz tot praful de pe prima bandă în lucru, șoferul unui autoturism de pe a doua bandă oprește brusc și o blochează cu mașina pe femeie. După un schimb de replici, cei doi șoferi și pasagerii care îi însoțesc sfârșesc prin a se lovi reciproc.

„Aplauze! Stăm în prezența unor adevărați ‘eroi’ ai șoselelor!”, este mesajul care însoțește clipul video publicat pe rețelele sociale:

„Totul a început de la şoferiţă (…). Ignorând semnificația indicatoarelor, aceasta circula neregulamentar pe partea dreaptă a drumului pentru a depăși coloana de maşini care circula regulamentar. Cea mai gravă problemă era că acțiunile ei puneau în pericol integritatea parbrizelor celorlalți participanți care circulau regulamentar. Intrând cu viteză în zonele care nu erau asfaltate şi împrăștiind pietre peste ceilalți conducători auto care respectau regulile de circulație (…). Nu pot să spun dacă făcea asta intenționat sau din cauza neînțelegerii pericolului pe care îl crea prin modul în care circula. (…) A blocat-o neregulamentar, pentru a-i reproșa comportamentul. În această situație tensionată, a avut loc o escaladare a conflictului, când a ieşit furios pasagerul (…), părând să nu conştientizeze nici el că ei au fost cei care au greșit inițial. Schimbul de lovituri a fost declanşat tot de către șoferiță, care a lovit prima conducătorul (…) cu piciorul, după ce anterior doar se împingeau. Îi inţeleg furia celui care conducea ***, dar nu a procedat regulamentar blocând traficul”, a declarat martorul pentru Arad Online.

Conflictul a încetat abia dupa ce un alt șofer, care se afla într-o dubă parcată pe marginea drumului, a intervenit între ei.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/o-soferita-a-sarit-la-bataie-pe-o-sosea-in-lucru-din-timis-dupa-ce-tot-ea-a-gresit-in-trafic-aplauze-eroi-ai-soselelor-2449953

Ultimă oră

Același autor