16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

O olteancă venită în Arad s-a DEZBRĂCAT și s-a întins la soare, într-un parc. Cum au reacționat trecătorii

O femeie s-a dezbrăcat și s-a întins goală la soare, într-un parc din Arad

Publicat: 21/08/2023, 22:47

O femeie, în vârstă de 49 de ani, s-a dezbrăcat și s-a întins goală la plajă, luni după-amiază, într-un parc din Arad situat situat în faţa unui bloc şi lângă o zonă pietonală. Când au văzut-o, trecătorii au sunat la 112, iar polițiștii au amendat-o.

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui loc de muncă. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de poliţiştii locali” , a transmis Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor locali că în Caracal obişnuia să facă astfel plajă fără să fie amendată vreodată. La Arad, a primit o amendă în sumă de 400 de lei.

„Conform legislaţiei în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ-teritorială unde are domiciliul şi unde, conform propriilor afirmaţii, a făcut plajă de maniera menţionată fără a fi sancţionată” , a mai precizat Primăria Arad.

FOTO: Direcția Generală Poliția Locală Arad

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

01 Sep, 11:47

Știri politice –

01 Sep, 11:45

Știri –

01 Sep, 11:30

Ultima oră

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Actualitate –

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-femeie-s-a-dezbracat-si-s-a-intins-la-soare-intr-un-parc-din-arad-20038193

Ultimă oră

Același autor