23.3 C
Județul Arad
20 iunie, 2024

O locomotivă defectă a unui tren de marfă a dat peste cap circulația trenurilor în Vestul țării. Anunțul CFR

O defecțiune la un tren privat de marfă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe sectorul de cale ferată cuprins între Ilteu și Ilia, lucru care a generat întârzieri semnificative în circulația trenurilor de călători.

Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei

Circulația pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă, a anunțat duminică dimineața

„Astăzi, 01.10.2023 din jurul orei 00:40, circulația feroviară pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă ca urmare a producerii unui deranjament la infrastructura feroviară din cauza defectării unui tren privat de marfă, generând astfel întârzieri semnificative în circulația trenurilor CFR Călători care tranzitează zona afectată”, a transmis compania.

Conform operatorului național de transport feroviar de călători, pasagerii vor primi apă și produse preambalate în Arad și Simeria.

„Aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinație.

Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zona afectată staționează”, a precizat CFR Călători.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locomotiva-defecta-tren-marfa-circulatie-trenuri-vest-anunt-cfr-687482.html

Ultimă oră

Același autor